Vitosha Suites е модерна жилищна сграда, тип затворен комплекс, пренасяща своите обитатели от динамиката на столицата към красотата на природата. Сградата е на пешеходно разстояние до Кабинков лифт „Симеоново – Алеко’’, което предоставя уникална възможност за целогодишен активен спорт в планината, отлични условия за практикуване на ски, сноуборд, походи, велоспорт, парапланеризъм и др. Чистият въздух и завладяващата зеленина на обширната паркова зона са гаранция за здравословен, ползотворен, спокоен начин на живот и пълноценна и рекреираща почивка. От комплекса се открива неповторима панорама към планината и града. Vitosha Suites се намира в непосредствена близост до Южната дъга на Околовръстен път, с лесен достът до главните артерии на Столицата дори и в най-натоварените часови диапазони.

Комплексът се състои от 48 жилищни единици (студиа, двустайни и тристайни апартаменти) с функционални и внимателно проектирани към най-малкия детайл разпределения за предоставяне на максимален простор, светлина, удобство и семеен уют на своите обитатели. Подходът към входа на кооперацията е решен посредством изцяло автоматизиран контролиран достъп и видеонаблюдение. Общите части проектирани от водещо интериорно студио, съгласно цялостната визия на комплекса, а избраните висококачествени материали допълват цялостния облик за ексклузивност и лукс.

Степен на завършеност

Фасада Минерална мазилка и еталбонд
Тухли Weinerberger
Дограма Salamаnder (троен стъклопакет PVC - немска)
Асансьор ORONA
Отопление Индивидуална газова инсталация
Апартамент Шпакловка и замазка
Общи части Гранитогрес, ламперия и латекс

Пренесете своя лайфстайл от динамиката на града в полите на природен парк “Витоша”, с доказано най- чистият въздух в София!

Lifestyle

Зашеметяваща природа

Чистота

Активен и здравословен начин на живот

Практикуване на ски, сноуборд, походи, велоспорт, парапланеризъм и др.

Mестоположение

Леснодостъпно местоположение дори през най-натоварените часови диапазони.

ДАЛЕЧ ОТ ГРАДСКИЯ ШУМ, НО БЛИЗО ДО ВСИЧКИ УДОБСТВА!

Кабинков лифт „Симеоново – Алеко“

1 мин.

Спирка за градски транспорт

1 мин.

Ring Mall

3 мин.

IKEA

3 мин.